Εταιρικό Προφίλ

Η ZEROBYTE ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 28/03/1998 δυναμικά τοποθετούμενη στον ραγδαία αναπτυσσόμενο χώρο της τηλεπληροφορικής και των υπηρεσιών της

Στο κατώφλι του 21ου αιώνα οι επιχειρήσεις καλούνται να προσαρμόσουν τον επαγγελματικό τρόπο επικοινωνίας τους στα νέα δεδομένα της εποχής.

Για την ZEROBYTE, το internet αποτελεί ένα μέσο ανταλλαγής πληροφοριών, ιδεών, ψυχαγωγίας, και πρωτίστως εμπορικών συναλλαγών.

Η ZEROBYTE, μια εταιρία με σταθερά ανοδική πορεία επενδύει διαρκώς σε:


Ανθρώπινο δυναμικό

Επιλογή στελεχών με πολύχρονη και σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον χώρο του world wide web.


Προηγμένη τεχνολογία

Δυναμικές επενδύσεις σε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ικανό να υποστηρίξει και να αναβαθμίσει τεχνολογικά της προσφερόμενες υπηρεσίες.


Διαρκή κατάρτιση και ενημέρωση

Διαρκή εκπαίδευση και ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας στις νέες τεχνολογίες με σκοπό η κάθε δημιουργία εταιρικού web site να είναι απόλυτα συνυφασμένη με το ύφος και τις δραστηριότητες της κάθε προβαλλόμενης εταιρίας ξεχωριστά.


Έξυπνες ιδέες

Το Internet από την φύση του είναι διεθνές. Αν κρίνουμε από την εξέλιξη αντίστοιχων εταιριών του εξωτερικού, η χώρα προέλευσης και το παρελθόν μιας επιχείρησης παίζουν δευτερεύοντα ρόλο στην επιτυχία σε σχέση με τις ισχυρές συνεργασίες και τις έξυπνες ιδέεςΌλα τα παραπάνω συνδυασμένα με την προσήλωση στους στόχους,

μας δείχνουν τον δρόμο της υλοποίησης του οράματός μας.CALL