Δυναμική Ιστοσελίδα

Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης σε ανταγωνιστικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση για τον πελάτη μας.



Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την σχεδίαση, κατασκευή και την οργάνωση του site σας. Αφού κατανοήσουμε τους στόχους και τις ανάγκες της εταιρείας σας, σχεδιάζουμε, προτείνουμε και υλοποιούμε την σωστή και αποδοτική παρουσίαση της εταιρείας σας.

Το εξειδικευμένο τμήμα σχεδίασης προσφέρει: 

  • Δημιουργία Web Site.
  • Συντήρηση Web Site.
  • Κατασκευή γραφικών και σχεδίων.
  • Κατασκευή βάσεων δεδομένων.
  • CGI προγραμματισμό.
  • Ψηφιοποίηση και επεξεργασία φωτογραφιών.

Η ομάδα εργασίας γνωρίζει τα εντυπωσιακότερα χαρακτηριστικά σε προγραμματισμό: HTML, Perl, PHP, MySQL, JavaScript, Flash, κλπ. 

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε σελίδες με μία πληθώρα ειδικών προγραμμάτων. Οι σελίδες που θα φτιάξουμε για σας εκτός απ' την σωστή εμφάνιση πρέπει να είναι και λειτουργικές, αλλά και γρήγορα προσβάσιμες από όλους.

Ο χρόνος που κάνει να εμφανιστεί μία σελίδα πρέπει να είναι όσον το δυνατό μικρότερος.


H κατασκευή ιστοσελίδων περνάει από συγκεκριμένα στάδια  ώστε να πετύχουμε:

  • Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης εύκολη και ευχάριστη  ακόμη και για τους πιο άπειρους  χρήστες internet.
  • Προωθημένες σωστά ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης  και κυρίως στο google το οποίο κατέχει περίπου το 92% των αναζητήσεων .

H κατασκευή ιστοσελίδων χρειάζετε εμπειρία για να έχουμε ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με εντυπωσιακό σχεδιαστικό αλλά και εύχρηστο menu πλοήγησης.


Στην κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να σκεφτόμαστε σαν χρήστης - πελάτης,.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή κακή αρχιτεκτονική στην κατασκευή ιστοσελίδων αποθαρρύνει τον επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγηση του και ίσως να μην επιστρέψει στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα με αποτέλεσμα την πτώση της επισκεψιμότας και άρα των έμμεσων ή άμεσων πωλήσεων.


Εμπιστευτείτε μία εταιρία η οποία εξειδικεύεται επί πολλά έτη στην κατασκευή ιστοσελίδων, ώστε να έχει πλούσιο υλικό ιστοσελίδων ώστε να σας προσφέρει λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές.


Εξειδίκευση Αναζήτησης

Σύγκριση Προϊόντων (0)


Προσχέδιο Δυναμικής Ιστοσελίδας zerocm1

Προσχέδιο Δυναμικής Ιστοσελίδας zerocm1

- DEMO SITE - Στο παρόν πακέτο σας κάνουμε δώρο για τον πρώτο χρόνο υπηρεσίες αξίας 111,60€.Μάθημα Χ..

347,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 280,00€

Προσχέδιο Δυναμικής Ιστοσελίδας zerocm2

Προσχέδιο Δυναμικής Ιστοσελίδας zerocm2

- DEMO SITE - Στο παρόν πακέτο σας κάνουμε δώρο για τον πρώτο χρόνο υπηρεσίες αξίας 111,60€.Μάθημα Χ..

347,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 280,00€

Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)